Buna eu sunt administratora acestiu forum.Nu ma gandeam sa fac acest forum deoarece stiu k nu o sa aiba foarte multi membri,dar am incercat si si cine stie cati vor aparea.Ma numesc Dragnea Adriana,am 16 ani,zodia gemeni si iubesc foarte mult anime-urile.am vazut sute de anime-uri si si m-am gandit k nu sunt singura care a vazut atatea si k lear place si altora sa vorbeasca despre personaje …
Cititi cu atentie aceste informatii inainte sa va lansati in administrarea forumului: Cum se acceseaza panoul de administrare?
In meniul din partea de sus a paginii, click pe Conectare, o noua pagina se va afisa, completati cu numele de utilizator admin si parola pe care ati indicat-o in momentul inscrierii. Daca ati pierdut sau ati uitat parola, click aici. Imediat ce v-ati conectat, …
Mesaje : 47 Data de inscriere : 20/07/2013 Varsta : 27 Localizare : Japonia,Tokyo
Subiect: Kaichou wa Maid-sama Mier Aug 07, 2013 10:30 am
La liceul ,Seika,in general sunt mai mult de 80% de baieti pana in ziua cand apare,Misaki Ayuzawa si jura ca va aduce mai multe fete in acel liceu..Ea devine presedintele scolii prin munca grea si reuseste sa-si arate coltii in fata baietilor pe care ii uraste foarte mult deoarece ei fac fetele mereu sa planga.Toti baietii din liceu simt o frica aparte pentru ea deoarece este mult mai puternica decat majoritatea baietilor din liceu.Misaki lucreaza ca chelnerita la o cafenea din orasul vecin,iar intr-o zi este descoperita chiar de baiatul la care nu se gandea niciodata ca o va vedea acolo,Usui Takumi.Ea stia ca odata descoperita de el va afla toata scoala si reputatia pe care s-a straduit s-o castige se va ruina.Oare Usui va spune tuturor ca Misaki lucreaza ca chelnerita? O scanteie anume se va aprinde intre cei doi?