Magic Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Magic Anime

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Star Clock
Octombrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar
Ultimele subiecte
» My drawing
Ma bucur sa va cunosc! I_icon_minitimeMier Aug 21, 2013 11:06 am Scris de Admin

» Noutati!*_*
Ma bucur sa va cunosc! I_icon_minitimeVin Aug 09, 2013 1:02 pm Scris de Admin

» Junjou Romantica
Ma bucur sa va cunosc! I_icon_minitimeVin Aug 09, 2013 12:49 pm Scris de Admin

» Favorite character!
Ma bucur sa va cunosc! I_icon_minitimeVin Aug 09, 2013 12:48 pm Scris de Admin

» Kaichou wa Maid-sama
Ma bucur sa va cunosc! I_icon_minitimeMier Aug 07, 2013 1:00 pm Scris de Admin

» Bleach AMV
Ma bucur sa va cunosc! I_icon_minitimeMier Aug 07, 2013 12:25 pm Scris de Admin

» Attack on Titan
Ma bucur sa va cunosc! I_icon_minitimeMier Aug 07, 2013 12:15 pm Scris de Admin

» Mondaiji-tachi ga isekai kara kuru sou desu yo!
Ma bucur sa va cunosc! I_icon_minitimeMier Aug 07, 2013 12:11 pm Scris de Admin

» Kaichou wa Maid-sama
Ma bucur sa va cunosc! I_icon_minitimeMier Aug 07, 2013 11:55 am Scris de Admin

Top postatori
Admin
Ma bucur sa va cunosc! Vote_lcapMa bucur sa va cunosc! Voting_barMa bucur sa va cunosc! Vote_rcap 
Shy girl
Ma bucur sa va cunosc! Vote_lcapMa bucur sa va cunosc! Voting_barMa bucur sa va cunosc! Vote_rcap 
verishot
Ma bucur sa va cunosc!
Ma bucur sa va cunosc! I_icon_minitimeSam Iul 20, 2013 9:21 am Scris de Admin
Buna eu sunt administratora acestiu forum.Nu ma gandeam sa fac acest forum deoarece stiu k nu o sa aiba foarte multi membri,dar am incercat si si cine stie cati vor aparea.Ma numesc Dragnea Adriana,am 16 ani,zodia gemeni si iubesc foarte mult anime-urile.am vazut sute de anime-uri si si m-am gandit k nu sunt singura care a vazut atatea si k lear place si altora sa vorbeasca despre personaje …

Comentarii: 4
Vizualizati primul subiect
Ma bucur sa va cunosc! I_icon_minitimeSam Iul 20, 2013 7:22 am Scris de Admin
Cititi cu atentie aceste informatii inainte sa va lansati in administrarea forumului:
Cum se acceseaza panoul de administrare?
In meniul din partea de sus a paginii, click pe Conectare, o noua pagina se va afisa, completati cu numele de utilizator admin si parola pe care ati indicat-o in momentul inscrierii. Daca ati pierdut sau ati uitat parola, click aici. Imediat ce v-ati conectat, …

Comentarii: 0
Parteneri
forum gratuit

Ma bucur sa va cunosc!

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin

Data de inscriere : 20/07/2013
Varsta : 27
Localizare : Japonia,Tokyo

Ma bucur sa va cunosc! Empty
MesajSubiect: Ma bucur sa va cunosc!   Ma bucur sa va cunosc! I_icon_minitimeSam Iul 20, 2013 9:21 am

Buna eu sunt administratora acestiu forum.Nu ma gandeam sa fac acest forum deoarece stiu k nu o sa aiba foarte multi membri,dar am incercat si si cine stie cati vor aparea.Ma numesc Dragnea Adriana,am 16 ani,zodia gemeni si iubesc foarte mult anime-urile.am vazut sute de anime-uri si si m-am gandit k nu sunt singura care a vazut atatea si k lear place si altora sa vorbeasca despre personaje favorite,AMV-urile si anime-urile preferate...

Ma bucur sa va cunosc! M0zh

Sus In jos
https://magicanime.forumgratuit.ro
Shy girl
Admiral
Shy girl

Data de inscriere : 22/07/2013
Varsta : 29

MesajSubiect: Re: Ma bucur sa va cunosc!   Ma bucur sa va cunosc! I_icon_minitimeLun Iul 22, 2013 5:52 am

Hellow!!!I'm Shy girl and...nice to meet you!Very Happy 
Sus In jos
Admin
Admin
Admin

MesajSubiect: Re: Ma bucur sa va cunosc!   Ma bucur sa va cunosc! I_icon_minitimeLun Iul 22, 2013 7:39 am

Shy girl a scris:
Hellow!!!I'm Shy girl and...nice to meet you!Very Happy 
Nice to meet you,Shy Girl!
Sus In jos
verishot
Captain
verishot

Data de inscriere : 23/07/2013
Varsta : 28
Localizare : Seul, Coreea de Sud

MesajSubiect: Re: Ma bucur sa va cunosc!   Ma bucur sa va cunosc! I_icon_minitimeMar Iul 23, 2013 7:03 am

Like a Star @ heaven  Salutare! Sunt Alexandra, si ma bucur sa ma alatur voua. Pasiunea mea pentru animeuri a inceput inca de foarte mica. Pur si simplu am vazut o poza a unui anime, nu-mi amintesc care si am schimbat repede canalul pe AnimaxTV. Si asa a inceput. Am devenit obsedata de Japonia, de j-rock, de ANIMEURI. Dar mi-a trecut,acum am ce am cu Coreea de Sud. Very Happy
Si cam atat despre mine. Ah da, si sunt prietena buna cu Adriana^  I love you . Annyeong! Smilecat 
Sus In jos
http://www.veronika-von-t.tumblr.com
Admin
Admin
Admin

MesajSubiect: Re: Ma bucur sa va cunosc!   Ma bucur sa va cunosc! I_icon_minitimeSam Aug 03, 2013 1:56 pm

verishot a scris:
Like a Star @ heaven  Salutare! Sunt Alexandra, si ma bucur sa ma alatur voua. Pasiunea mea pentru animeuri a inceput inca de foarte mica. Pur si simplu am vazut o poza a unui anime, nu-mi amintesc care si am schimbat repede canalul pe AnimaxTV. Si asa a inceput. Am devenit obsedata de Japonia, de j-rock, de ANIMEURI. Dar mi-a trecut,acum am ce am cu Coreea de Sud. Very Happy
Si cam atat despre mine. Ah da, si sunt prietena buna cu Adriana^  I love you . Annyeong! Smilecat 
Ma bucur k te-ai logat ,Alexandra.Sper sa ma ajuti cu acest forum si sa postezi cat mai multe Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ma bucur sa va cunosc!   Ma bucur sa va cunosc! I_icon_minitime

Sus In jos

Ma bucur sa va cunosc!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Magic Anime :: Prima categorie :: Prezinta-te!-
Mergi direct la: