Octombrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | Calendar |
|
Ma bucur sa va cunosc! | Sam Iul 20, 2013 9:21 am Scris de Admin | Buna eu sunt administratora acestiu forum.Nu ma gandeam sa fac acest forum deoarece stiu k nu o sa aiba foarte multi membri,dar am incercat si si cine stie cati vor aparea.Ma numesc Dragnea Adriana,am 16 ani,zodia gemeni si iubesc foarte mult anime-urile.am vazut sute de anime-uri si si m-am gandit k nu sunt singura care a vazut atatea si k lear place si altora sa vorbeasca despre personaje …
| Comentarii: 4 |
Vizualizati primul subiect | Sam Iul 20, 2013 7:22 am Scris de Admin | Cititi cu atentie aceste informatii inainte sa va lansati in administrarea forumului:
Cum se acceseaza panoul de administrare?
In meniul din partea de sus a paginii, click pe Conectare, o noua pagina se va afisa, completati cu numele de utilizator admin si parola pe care ati indicat-o in momentul inscrierii. Daca ati pierdut sau ati uitat parola, click aici. Imediat ce v-ati conectat, …
| Comentarii: 0 |
| | Favorite character! | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaje : 47 Data de inscriere : 20/07/2013 Varsta : 27 Localizare : Japonia,Tokyo
| Subiect: Favorite character! Sam Iul 20, 2013 12:17 pm | |
| Aici poti scrie si posta tot ceea ce doresti despre personajul tau favorit..... Cum ar fi : Numele personajului:Monkey D Luffy Anime-ul din care provine:One Piece Desrierea personalitatii dupa parea ta:Un mare mancacios,un iubitor de animale,cel mai pozitiv caracter din One Piece,nu ii este frica de moarte,intotdeauna obtine ce doreste..etc. Si multe alte lucruri despre personajul tau favorit acesta a fost un exemplu tu poti scrie ce vrei si in ce ordine vrei...si nu uita o poza cu el... | |
| | | Admin Admin
Mesaje : 47 Data de inscriere : 20/07/2013 Varsta : 27 Localizare : Japonia,Tokyo
| Subiect: Re: Favorite character! Lun Iul 22, 2013 8:12 am | |
| Inca un personaj favorit : Tsunayoshi Sawada,el este al X-lea succesor al familie mafiote Vongola. Personalitatea lui lasa de dorit in unele circumstante dar atunci cand este vorba de prietenii lui uita de toate fricile sale. Din totdeauna colegii i-au spus "Tsuna-bun-de-nimic",ceea ce il deranjeaza deoarece lui iar placea sa faca si el ceva folositor. Ceea ce va reusi pe parcursul anime-ului ,Hitman Reborn, datorita bebelusului arcobaleno,Reborn, care il antreneaza pe Tsuna sa devina al X-lea Vongola. El isi alege proprii sa-i gardieni care trebuie sa poarte Inelele Vongola pentru a le mari puterea(ei fiind in numar de 6).Aceste inele caracterizand tot ceea ce are legatura cu ,Cerul (simbolul inelului lui Tsuna),cum ar fi: Gokudera-furtuna Hibari-norul Ryohei-soare Lambo-fulgerul Chrome-ceata Yamamoto-ploaia | |
| | | verishot Captain
Mesaje : 2 Data de inscriere : 23/07/2013 Varsta : 28 Localizare : Seul, Coreea de Sud
| | | | Shy girl Admiral
| Subiect: Re: Favorite character! Mier Aug 07, 2013 10:31 am | |
| Name:Natsu Dragneel Anime-ul:FairyTail Caracter:Impulsiv...etc | |
| | | Shy girl Admiral
| Subiect: Re: Favorite character! Mier Aug 07, 2013 10:46 am | |
| Name:Lucy Hartfilia Anime-ul:Fairy Tail Caracter:cool | |
| | | Shy girl Admiral
| Subiect: Re: Favorite character! Mier Aug 07, 2013 11:04 am | |
| Name:Misaki Anime-ul:Kaichou Wa Maid-Sama Caracter:She is a fighter. | |
| | | Admin Admin
| Subiect: Re: Favorite character! Mier Aug 07, 2013 11:31 am | |
| Nume: Usui Takumi Anime-ul:Kaichou wa Maid-sama Personalitate:Usui este primul baiat de care Misaki se indragosteste.Personalitatea lui este este destul de amuzanta deoarece el o doreste pe Misaki doar pentru el.Se comporta ca un adevarat gentalman atunci cand este vorba de ea si nu lasa pe nimeni sa o atinga.Este foarte inteligent si chiar mai puternic ca Misaki in toate cazurile. | |
| | | Admin Admin
| Subiect: Re: Favorite character! Joi Aug 08, 2013 5:38 am | |
| Nume: Sakamaki Izayoi Anime:Mondaijitachi ga Isekai Kara Kuru Sou desu to? Personalitate:Ii plac lucrurile interesante,doreste sa stea in "Micuta Gradina" doar pentru propria lui distractie deoarece in lumea lui se plictisea.Se dovedeste a fi foarte puternic,iar puterea lui poate distruge alte puteri si din cauza asta se dovedeste a fi necunoscuta.Este foarte inteligent desi nu o arata si putin "hentai". | |
| | | Admin Admin
| Subiect: Re: Favorite character! Vin Aug 09, 2013 12:48 pm | |
| Nume:Usami Akihiko Anime:Junjou Romantica Personalitate:Usami este un romancier foarte indragit in Japonia mai ales de femeile frumoase.Personalitatea lui este foarte copilaroasa fiind inconjurat de foarte multe jucari (mai ales ursii,pe care ii adora).Il iubeste foarte mult pe ,Misaki,ceea cel face foarte gelos atunci cand se apropie de alti barbati inafara de el.La inceput il forteaza pe Misaki sa-l iubeasca dar cu timpul acesta isi da seama ca atunci cand este in jurul lui ,Usami,devine nervos.Usami a suferit foarte mult cand a fost copil ,ceea ce la facut sa se orienteze spre barbati in loc sa se indragosteasca de femei. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Favorite character! | |
| |
| | | | Favorite character! | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |