Magic Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Magic Anime

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Star Clock
Octombrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar
Ultimele subiecte
» My drawing
Noutati!*_* I_icon_minitimeMier Aug 21, 2013 11:06 am Scris de Admin

» Noutati!*_*
Noutati!*_* I_icon_minitimeVin Aug 09, 2013 1:02 pm Scris de Admin

» Junjou Romantica
Noutati!*_* I_icon_minitimeVin Aug 09, 2013 12:49 pm Scris de Admin

» Favorite character!
Noutati!*_* I_icon_minitimeVin Aug 09, 2013 12:48 pm Scris de Admin

» Kaichou wa Maid-sama
Noutati!*_* I_icon_minitimeMier Aug 07, 2013 1:00 pm Scris de Admin

» Bleach AMV
Noutati!*_* I_icon_minitimeMier Aug 07, 2013 12:25 pm Scris de Admin

» Attack on Titan
Noutati!*_* I_icon_minitimeMier Aug 07, 2013 12:15 pm Scris de Admin

» Mondaiji-tachi ga isekai kara kuru sou desu yo!
Noutati!*_* I_icon_minitimeMier Aug 07, 2013 12:11 pm Scris de Admin

» Kaichou wa Maid-sama
Noutati!*_* I_icon_minitimeMier Aug 07, 2013 11:55 am Scris de Admin

Top postatori
Admin
Noutati!*_* Vote_lcapNoutati!*_* Voting_barNoutati!*_* Vote_rcap 
Shy girl
verishot
Ma bucur sa va cunosc!
Noutati!*_* I_icon_minitimeSam Iul 20, 2013 9:21 am Scris de Admin
Buna eu sunt administratora acestiu forum.Nu ma gandeam sa fac acest forum deoarece stiu k nu o sa aiba foarte multi membri,dar am incercat si si cine stie cati vor aparea.Ma numesc Dragnea Adriana,am 16 ani,zodia gemeni si iubesc foarte mult anime-urile.am vazut sute de anime-uri si si m-am gandit k nu sunt singura care a vazut atatea si k lear place si altora sa vorbeasca despre personaje …

Comentarii: 4
Vizualizati primul subiect
Noutati!*_* I_icon_minitimeSam Iul 20, 2013 7:22 am Scris de Admin
Cititi cu atentie aceste informatii inainte sa va lansati in administrarea forumului:
Cum se acceseaza panoul de administrare?
In meniul din partea de sus a paginii, click pe Conectare, o noua pagina se va afisa, completati cu numele de utilizator admin si parola pe care ati indicat-o in momentul inscrierii. Daca ati pierdut sau ati uitat parola, click aici. Imediat ce v-ati conectat, …

Comentarii: 0
Parteneri
forum gratuit

Noutati!*_*

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin

Data de inscriere : 20/07/2013
Varsta : 27
Localizare : Japonia,Tokyo

Noutati!*_* Empty
MesajSubiect: Noutati!*_*   Noutati!*_* I_icon_minitimeDum Iul 21, 2013 1:00 am

Aici imi puteti cere rangul pe care vi-l doriti,cum ar fi:
Straw Hat Pirates
Instructor
Lieutenant
Lieutenant Commander
Commander
Captain
Commodor
Rear Admiral
Vice Admiral
Admiral
Fleet Admiral
Shichibukai
...............................................................................................
Aici voi mai posta si noile anime care apar pe parcursul anului..sper sa le descriu exact pe placul vostru I love you
Noutati!*_* X3t7

Ultima editare efectuata de catre Admin in Vin Aug 09, 2013 1:04 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
https://magicanime.forumgratuit.ro
Shy girl
Admiral
Shy girl

Data de inscriere : 22/07/2013
Varsta : 29

Noutati!*_* Empty
MesajSubiect: Re: Noutati!*_*   Noutati!*_* I_icon_minitimeLun Iul 22, 2013 5:48 am

Admin a scris:
Aici imi puteti cere rangul pe care vi-l doriti,cum ar fi:
Straw Hat Pirates
Instructor
Lieutenant
Lieutenant Commander
Commander
Captain
Commodor
Rear Admiral
Vice Admiral
Admiral
Fleet Admiral
Shichibukai
il vreu...pe primul!Very Happy 
Sus In jos
Admin
Admin
Admin

Noutati!*_* Empty
MesajSubiect: Re: Noutati!*_*   Noutati!*_* I_icon_minitimeLun Iul 22, 2013 7:55 am

The "final" episode of the television anime adaptation of Hiro Mashima's Fairy Tail manga ended with the words "To Be Continued" when the episode aired on Saturday in Japan. Kodansha's TV Magazine revealed earlier this month that the series would be ending its television broadcast run on March 30. At that time, Mashima had posted a statement to his fans on Twitter saying "Until the time comes, I cannot say something I've always wanted to say, even on Twitter. Please be patient and wait until the time comes for me to announce some good news."

Mashima then added a few days later: "it's actually not over yet. I can't say more than this, but I hope you watch the rerun starting in April and wait for the day I can announce some good news." He added in English, "Anime is not the end. Don't stop believing."
Sus In jos
Admin
Admin
Admin

Noutati!*_* Empty
MesajSubiect: Re: Noutati!*_*   Noutati!*_* I_icon_minitimeDum Aug 04, 2013 1:54 am

Attack on Titan (進撃 の 巨人 Shingeki nu Kyojin) este o serie manga japoneză scrisă și ilustrată de Hajime Isayama. Povestea se centreaza in jurul vieții lui Eren Yeager, sora lui adoptiva, Mikasa Ackerman, și prietenul lor Armin Arlert, care trăiesc într-o lume în care rămășițe ale populației umane traiesc in orase inconjurate de ziduri enorme din cauza apariției brusca a unor titani uriasi, creaturi umanoide gigantice care devora oameni aparent fără motiv. Viețile lor sunt schimbate pentru totdeauna după apariția unui Titan colosal aduce distrugerea orașului lor de origine și de moartea mamei lui Eren, stimulând-le să intre în armată pentru a lupta cu ei .

Acest serial de televiziune anime a debutat pe 06 aprilie 2013, la MBS. [Nota 1] un live adaptare film de acțiune este, de asemenea, în producție. Patru adaptări joc video dezvoltat de staffers Nitroplus în colaborare cu Production IG au fost anunțate pentru a fi lansat ca conținut bonus pentru a trei și șase volume de eliberare disc Blu-ray de anime.

Seria manga a devenit un succes comercial, vânzări de peste 20 de milioane de volume de la mijlocul anului 2013. Eliberarea de anime a văzut, de asemenea, o creștere în popularitate semnficativa. Deși a câștigat, de asemenea, faima în țările asiatice vecine, teme de serie au fost un subiect de controverse.
Noutati!*_* 3am1

Noutati!*_* Ky4v

Noutati!*_* A5xd

Noutati!*_* 0biz

Sus In jos
Admin
Admin
Admin

Noutati!*_* Empty
MesajSubiect: Re: Noutati!*_*   Noutati!*_* I_icon_minitimeDum Aug 04, 2013 2:05 am

Blood Lab
Vampir Staz este seful  unui anumit cartier în Iad. El urăște faptul că  este  un vampir, și  iubește cultura japoneză. Apoi, intr-o zi, o fată japoneză, Yanagi Fuyumi se pierde  pe teritoriul său. Staz  era foarte fericit atunci cand a vazut ca un om este pe teritoriul sau si il vroia neaparat ,mai ale e japonez.

Cu toate acestea, în timp ce el ii învinge pe cei care au încercat să invadeze teritoriul său, Fuyumi a fost ucisa și mâncata de monștri! Cu fantoma Fuyumi înaintea ui, Staz promite să aducă înapoi la viață.
Noutati!*_* J2sc

Noutati!*_* 8dpo

Noutati!*_* 4k7e

Sus In jos
Admin
Admin
Admin

Noutati!*_* Empty
MesajSubiect: Re: Noutati!*_*   Noutati!*_* I_icon_minitimeVin Aug 09, 2013 1:02 pm

Dog & Scrissors
Intr-o cafenea,un baiat de liceu sta linistit si citeste carti foarte multe deoare el este obsedat de lectura.In acea zi el este impuscat si ucis de un jefuitor in timp ce incerca sa protejeze o fata care nu era atenta la ceea ce se intampla in cafenea si scria intruna.El moare cu dorinta puternica de a citi ultima carte din seria autorului sau favorit.Apucand aceasta dorinta cu disperare atunci cand este tras spre Rai el se trezeste in corpul unui caine mic si neajutorat.El este adoptat de la centrul de animale de, Kirihime Natsuno,fiind persoana pe care el a aparat-o in acea zi la cafenea.Ea este singura care il intelege in actuala sa forma si el afla ca ea este autorul lui favorit.Kazuhito este numele catelului care descopera peste putin timp ca autorul lui favorit s-a dovedit a fo o sadica care il tortureaza cu foarfecele.
Noutati!*_* 3krb

Sus In jos
Continut sponsorizat

Noutati!*_* Empty
MesajSubiect: Re: Noutati!*_*   Noutati!*_* I_icon_minitime

Sus In jos

Noutati!*_*
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Magic Anime :: Prima categorie :: Noutati!-